Serviciile noastre

Ce servicii oferă HUMANITAS CARE ?

HUMANITAS CARE oferă servicii de îngrijire personală la domiciliul dumneavoastră. Serviciile noastre de îngrijire la domiciliu sunt concepute pentru a oferi asistență cu acele activități la care bătrânii au nevoie de ajutor pentru a putea rămâne acasă în siguranță și cu demnitate.
Serviciile noastre de îngrijireladomiciliu pot include prevenirea căderilor, administrare de medicamente și lichide, menaj ușor, îngrijire sau asistență la îmbăiere și efectuarea cumpărăturilor.
Serviciile noastre pentru vârstnici îi ajută pe acestea să trăiască acasă în siguranță și confortabil, indiferent de situația lor. Facem acest lucru posibil ajutând vârstnicii cu sarcini și activități care au devenit dificile sau nesigure de îndeplinit singuri.
Vă putem ajută la cumpărături, gătit, spălătorie și curățenie ușoară sau vă putem ajută cu activități din viața de zi cu zi, precum îngrijirea, îmbrăcarea și îmbăierea.
În același timp, îngrijitorii noștri oferă persoanelor în vârstă companie și conversație, ajutându-i pe cei care altfel ar fi expuși riscului de izolare socială.
De asemenea, venim în sprijinul familiei să petreacă mai mult timp împreuna cu cei dragi.
Fiecare beneficiar al serviciilor HUMANITAS CARE primește un plan de îngrijire personalizat, adaptat nevoilor și preferințelor lor.
De asemenea, ne străduim să găsim furnizorul de îngrijire perfect pentru fiecare vârstnic, cu combinația potrivită de abilități, experiență și compasiune.
Dacă aveți o persoană dragă care riscă să-și piardă independența, vă încurajăm să ne contactați pentru a programa o întâlnire…

Sistem de intervenție de urgență pentru seniori

Fiecare secundă poate conta atunci când asistă persoanele în vârstă sau persoanele cu nevoi speciale care depind de îngrijitori. Pentru cel care vă pasă, este foarte recomandat să aveți un sistem de răspuns de urgență pentru vârstnici sau cu nevoi speciale atunci când îngrijitorii profesioniști sau membrii familiei sunt absenți. Un sistem de alertă de urgență pentru persoanele în vârstă și persoanele cu nevoi speciale vă asigură că clientul sau persoană iubită pot accesa rapid ajutorul, chiar și atunci când persoană nu poate efectua un apel telefonic.
Butoanele „Apasă pentru ajutor” Un sistem de răspuns de urgență pentru vârstnici cu un buton „apăsare pentru ajutor” permite persoanelor în vârstă să contacteze asistența de urgență prin apăsarea unui buton, astfel încât să nu existe confuzie sau întârziere. Un buton „apăsare pentru ajutor” oferă persoanelor mai multă liniște sufletească în mediul lor de viață, astfel încât să se poată concentra asupra bucurării vieții de zi cu zi, fără a se îngrijora de disponibilitatea asistenței de urgență.
Pandantive de detectare a căderii Pe lângă faptul că are o opțiune de buton de ajutor, un pandantiv de detectare a căderii este un sistem de alertă pentru vârstnici care recunoaște căderile și apoi solicită asistență. Odată ce pandantivul este configurat în mod corespunzător, persoană poate să-l alunece și să-și desfășoare ziua. Chiar dacă clientul sau persoană iubită nu poate apăsă butonul pandantivului, pandantivul furnizează o alertă automată, asigurându-se că nicio cădere nu trece neobservată.
Tehnologiile de asistare a vieții oferă opțiuni de detectare a căderii atât pentru sistemele noastre de alertă medicală, cât și pentru acasă.

Catalog servicii de ingrijire

MISIUNEA NOASTRA

Noi, la HUMANITAS CARE înțelegem că doriți îngrijire la domiciliu de cea mai bună calitate pentru persoana iubită în vârstă. Căutați un furnizor calificat, profesionist de îngrijire a persoanelor în vârstă, care să vă trateze membrii familiei cu respect și demnitate. Vă putem ajuta să găsiți furnizorul senior de îngrijire la domiciliu care să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră. Furnizorii noștri de îngrijire la domiciliu sunt profesioniști cu pregătirea și abilitățile pe care le-ați căutat. Vă vom gasi un furnizor senior de îngrijire la domiciliu, care va avea grijă de toate nevoile de sănătate și bunăstare ale persoanei dragi.

Îngrijirea este mai ușoară ca niciodată!

Lasă-ne să îi tratăm pe cei dragi ca pe o familie.