You are currently viewing Titlu pagina blog 2

Titlu pagina blog 2

HUMANITAS CARE oferă servicii de îngrijire personală la domiciliul dumneavoastra. Serviciile noastre de îngrijire la domiciliu sunt concepute pentru a oferi asistență cu acele activități la care bătrânii au nevoie de ajutor pentru a putea ramane acasă în siguranță și cu demnitate.
Serviciile noastre de îngrijire la domiciliu pot include prevenirea căderilor, administrare de medicamente și lichide, menaj ușor, îngrijire sau asistență la imbaiere si efectuarea cumparaturilor.
Serviciile noastre pentru vârstnici îi ajută pe acestea să trăiască acasă în siguranță și confortabil, indiferent de situația lor. Facem acest lucru posibil ajutând vârstnicii cu sarcini și activități care au devenit dificile sau nesigure de îndeplinit singuri.
Vă putem ajuta la cumparaturi, gătit, spălătorie și curățenie ușoară sau vă putem ajuta cu activități din viața de zi cu zi, precum îngrijirea, îmbrăcarea și imbaierea.
În același timp, îngrijitorii noștri oferă persoanelor în vârstă companie și conversație, ajutându-i pe cei care altfel ar fi expuși riscului de izolare socială.
De asemenea, venim in sprijinul familiei să petreacă mai mult timp împreuna cu cei dragi.
Fiecare beneficiar al serviciilor HUMANITAS CARE primește un plan de îngrijire personalizat, adaptat nevoilor și preferințelor lor.
De asemenea, ne străduim să găsim furnizorul de îngrijire perfect pentru fiecare vârstnic, cu combinația potrivită de abilități, experiență și compasiune.
Dacă aveți o persoană dragă care riscă să-și piardă independența, vă încurajăm să ne contactați pentru a programa o intalnire…

Lasă un răspuns